ingyen webstatisztika
Solid Edge

Edgecam Radan Alphacam

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség
Termékek, megoldások
EPLM > vero > default
 

 Mi a Vero software?

 
A Vero Software olyan CAM szoftvereket fejleszt, amelyek az ipar speciális területein támogatják a megmunkálási folyamatokat, olyan tudás alapú rendszerekkel, amelyek a bérforgácsolás, szerszámgyártás, lemezmegmunkálás, autó- és járműipar, olaj- és gázipar, repülőgépgyártás, valamint a fa- és kőipari megmunkálások területén nyújtanak megoldásokat a vállalatok számára. A Vero Software világszerte ismert CAM szoftverei közé tartoznak az Edgecam, a Radan és az Alphacam termékek, melyek forgalmazását, oktatását és szakmai támogatását Magyarországon az Enterprise Group PLM üzletága végzi.
 

 Edgecam

 
EdgecamAz Edgecam egy piacvezető CAM megoldás a megmunkálással foglalkozó cégek számára, amely ötvözi a kifinomult szerszámpálya generálás erejét a tökéletes CAD integrációval. Világszerte számos iparágban alkalmazzák sikeresen, az Edgecam által biztosított rugalmasságnak, megbízhatóságnak, és magas színvonalnak köszönhetően.
 

 Radan

 
RadanA Radan az ipar elsőszámú lemeztechnológiai CAD/CAM szoftvere. A Radan megoldásai nélkülözhetetlenek a lemezalkatrészek tervezése és megmunkálása (kivágás/lyukasztás, profilozás, táblaoptimalizálás, és élhajlítás) során, ahol a hatékonyság és a nyersanyagok optimális kihasználása a legfontosabb tényezők
 

 Alphacam

 
AlphacamAz Alphacam egy vezető CAM rendszer a fa-, kő- és kompozit megmunkálás területén, olyan megoldásokkal, mint a bútor- és faragott faminta tervezési segédeszközök, szabadformájú táblakiosztás, vagy akár több tengelyes marás. Az Alphacam legfőbb előnyei az egyszerű kezelhetőség, a termelékenység, a megbízhatóság és a rugalmasság.
Enterprise Group

H-1138 Budapest, Váci út 117.-119 • Tel.: +36(1)471-2400 • Fax: +36(1)471-2402
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube