ingyen webstatisztika
Solid Edge

EPLM üzletág kiegészítő megoldások

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség
Termékek, megoldások
EPLM > solutions > default
 

 SMAP - Létesítménytervezés

 

SMAP - csőtervezésA Smap3D egy olyan kiegészítő, mérnöki alkalmazás mellyel együtt a Solid Edge egy univerzális, 3 dimenziós létesítménytervező rendszerré válik. A létesítmény alatt az iparágtól függő tulajdonságokkal rendelkező komplex építményt, üzemet, üzemrészt, gépsort értünk. Ennek tervezése során a technológiai kapcsolási tervektől indulva a készülék és összekapcsolási (csövezési, épületgépészeti, villamos telepítési, tartószerkezeti, géptelepítési) kiviteli tervekig a teljes tervcsomag készítése és dokumentálása egy szabványokra és tipizált elemkészletre épülő adatbázist használó programrendszerre épül, ez a „Plant Design” szoftver , magyarul létesítménytervező. A teljes Smap3D rendszer több modulból épül fel, ezek egy része önállóan is használható, más részük működésképtelen a Solid Edge nélkül, funkcionalitásuk hasonló más létesítménytervező rendszerek programjaihoz. A teljes tervezési folyamatot kezelő, a Solid Edge-vel integrált megoldás teszi a világon egyedülállóvá a Smap3D-t.

 

 Widetech - Gyártási dokumentáció készítése 3D-ből

 
Gyártási dokumentáció készítése 3D-ből

A Widetech Ltd. a QuadriSpace Corporation európai viszonteladója, a gyártás támogatásához szükséges 3D-s dokumentációs szoftverek vezető szállítója.

 

 3DConnexion

 

Olyan, mintha a kezében tartaná a 3D-s modellt
A 3D pozícionáló eszköz a 3D-s alkalmazásokkal történő munka forradalmasítása. A modellek mozgatása, zoomolása és forgatása olyan, mintha az ember a kezében tartaná a modellt. Ez egy olyan kontrollt tesz lehetővé, amely egyszerűen nem lehetséges a hagyományos egér és a billentyűzet alkalmazásával. Akár egyszerű 3D-s modellekről, akár komplex szerelésekről legyen szó a 3D egér segítségével szabadjára engedhető a képzelet.
Minden 3Dconnexion 3D egér szíve a mozgató egység, amelynek finom mozgatásával, forgatásával, döntésével szimultán mozgatható, zoomolható és forgatható a modell.
A 3D-s egér előnyei:
- Növeli a hatékonyságot: Átlagosan 21%-kal gyorsabb a hagyományos egér használatához képest.
- Kényelem: Akár 50%-kal csökkenti az egérmozgatás és klikkelések mennyiségét.
- Tervezési hatékonyság

3DConnexion megoldások

 

 Fujitsu hardware

 

Kiváló hardverek az Ön CAD/CAM/CAE és PLM megoldásaihoz
Szoftver megoldásaink mellé nagy megbízhatóságú, korszerű Fujitsu hardver konfigurációkat ajánlunk és forgalmazunk.