ingyen webstatisztika
Solid Edge

Gyártási dokumentáció készítése 3D-ből

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség
Termékek, megoldások
EPLM > solutions > Quadrispace
 

 QuadriSpace - Gyártási dokumentáció készítése 3D-ből

 

Quadrispace  

A Document3D szoftvermegoldások

A QuadriSpace szoftvermegoldásai segítségével könnyedén létrehozhatja termékdokumentációit, egyszerűen frissítheti, illetve gyorsabban és jobb minőségben juttathatja el azokat a felhasználókhoz. Egyetlen alkalmazással használhatja fel a 3D-s modelljeit, és minden eddiginél könnyebben készíthet belőlük darabjegyzékeket és különböző dokumentációkat napjaink elterjedt formátumaiban.

Jellemzők

  • Interaktív összeszerelési utasítások
  • Kattintható alkatrész-katalógusok
  • Nyomtatott felhasználói kézikönyvek
  • Műszaki ábrák és illusztrációk
  • 3D-s PDF kommunikáció

Az eredmények

A 3D-s tervezési adatok közvetlen felhasználása és a többféle formátumba történő publikálás révén a Document3D szoftverek példátlan előnyöket biztosíthatnak cége számára. A megfelelő szoftver használatával a gyártó cégek korábban nekiláthatnak a dokumentációs projektek elindításának, gyorsabban elkészíthetik dokumentumaikat, és minden eddiginél könnyebben frissíthetik projektjeiket, ha változás történik a 3D-s tervekben.

Quadrispace 

A különbség, amit a Document3D kínál
A Document3D szoftver termékeket úgy fejlesztették, hogy mérnökök és nem mérnökök egyaránt könnyedén használhassák. Az Office alapokon működő, mindenki számára ismerős felhasználói felületnek köszönhetően bárki beimportálhatja 3D-s adatait, és a rendelkezésre álló 3D-s és grafikus eszközök segítségével hatékony és professzionális dokumentációkat hozhat létre, melyek elősegítik az átláthatóbb kommunikációt, kevesebb hibát eredményeznek, és az alkalmazásnak leginkább megfelelő formátumba publikálhatók.

Nyomtatott és interaktív dokumentációk
Interaktív 3D-s dokumentumok készíthetők a szerelésekből, kattintható katalógusok, vagy éppen nyomtatott útmutatók létrehozásával.
Többoldalas dokumentáció + 3D = Siker!
Ellentétben más, olyan szoftverekkel, melyek csak egyetlen 3D-s fájlt készítenek, a Pages3D többek között támogatja a beformázott szövegeket, az interaktív gombokat és táblázatokat, a 2D-s CAD adatok beimportálását, vagy éppen a teljes, több oldalas dokumentáció frissítését.
3D-s CAD fájlok közvetlen beimportálása
3D-s formátumok (pl. SolidWorks, Autodesk Inventor, Pro/ENGINEER, Rhino, STEP, IGES és számos egyéb más formátum) közvetlen beimportálásával használhatja fel gyorsan a meglévő 3D-s CAD adatait.
Előredefiniált sablonok használatával időt takaríthat meg
Az előredefiniált sablonok lehetővé teszik, hogy automatikusan hozzon létre többoldalas dokumentációkat, a robbantott nézethez vagy a darabjegyzékhez kapcsolódó grafikus tartalmak automatikus létrehozásával.