Solid Edge szinkrontechnológia

Solid Edge 3D gépészeti tervezőrendszer a szinkrontechnológiával

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Solid Edge ST7 újdonságok
Solid Edge prospektusok
Közösség
Termékek, megoldások
 

 Mi a Solid Edge?

 
Solid Edge áttekintés

A Solid Edge az ipar vezető gépészeti tervezőrendszere. A Velocity Series termékcsalád tagjaként a legösszetettebb 2D/3D CAD rendszer a piacon, amely a szinkronmodellezési technológiát alkalmazza a tervezés és tervmódosítás felgyorsítására, és az importált geometriák egyedülállóan egyszerű kezelésére. A rendszer lehetővé teszi a versenyképes és hatékony tervezést és a bevételek növelését. A Solid Edge segítségével az egyre komplexebbé váló termékek is egyszerűbben és hatékonyabban tervezhetők, a fejlett alkatrész- és szerelésmodellezésnek, a rajzkészítési lehetőségeknek, a mérnöki adatkezelésnek és a beépített végeselemes analízis megoldásoknak köszönhetően. A termékek és folyamatok komplexitása folyamatosan növekszik, ennek kezelése a legnagyobb kihívás a gyártó cégek számára. Világszerte vállalatok ezrei támaszkodnak a Solid Edge erőteljes funkcionalitására, hogy szembe tudjanak nézni az egyre komplexebb kihívásokkal.

Folytatás»

 

 Kiemelt funkciók és előnyök

 
 1. 3D-s digitális prototípusok létrehozására és szerkesztésére alkalmas kimagasló eszközök.
 2. kiemelkedő modellezési és munkafolyamat támogatási lehetőségek.
 3. egyedülálló fókusz a speciális mérnöki területek egyedi igényeire.
 4. teljesen integrált mérnöki adat- és dokumentumkezelés végigkíséri a tervezői projekteket a hibamentes, pontos tervmegoldásig.
 5. kiemelkedő modellezési és szereléstervezési eszközök.
 6. teljes termékskálák egyszerű fejlesztése.
 7. testreszabott parancsok és strukturált munkafolyamatok.
 8. az alkatrészek pontos illeszkedésének és funkcionalitásának biztosítása a szerelés környezeten belül.
 9. az egyetlen olyan rendszer, amely egyesíti a mérnöki adatok kezelését a mérnökök által nap mint nap alkalmazott CAD eszközökke.
 10. a skálázható termékadat-kezelő megoldások a létrehozással azonos gyorsasággal kezelik a tervadatokat.
 11. csoportmunkát támogató eszközök.
 

 Szinkronmodellezési Technológia

 
Szinkronmodellezési technológiaA Siemens PLM Software szinkronmodellezési technológiája összekapcsolja a termékéletciklus résztvevőit anélkül, hogy bármilyen korlátot szabna számukra. A technológia kapcsolatot jelent korlátozások nélkül. Szabadság koordináció mellett. A szinkronmodellezési technológia így segíti az innovációt, és jelentős mértékben felgyorsítja a tervezést.
 

 Solid Edge 45 napos ingyenes kipróbálás

 
Solid Edge 45 napos ingyenes kipróbálásPróbálja ki 45 napig ingyen a díjnyertes Solid Edge rendszert, a korszakalkotó szinkronmodellezési technológiával, és tapasztalja meg első kézből, hogy az Önéhez hasonló vállalatok hogyan tudják felgyorsítani a tervezést, a revíziókezelést, és hatékonyabban felhasználni az importált 2D-s és 3D-s adatokat. Az ingyenes ajánlat részei az oktatóleckék, a termelékenységet elősegítő tippek és trükkök, valamint hozzáférés az exkluzív hírcsoporthoz, ahol a tervezők megoszthatják egymással tapasztalataikat. Kezdje el még ma használni a Solid Edge rendszert, és tervezzen jobban!
 

 Solid Edge ingyenes Nézegető

 
​A Solid Edge Nézegető egy egyszerűen letölthető és telepíthető alkalmazás, amely lehetővé teszi a szerelések, alkatrészek, lemezalkatrészek, hegesztett szerkezetek és rajzfájlok, DXF és AutoCAD DWG fájlok megtekintését.
 
 

 Ingyenes Solid Edge 2D Drafting

 
Ingyenes Solid Edge 2D draftingA Solid Edge 2D Drafting segítségével nem kell többé fizetnie az új verziókért. A 2D fordítóval és importálás varázslóval ez az ingyenes szoftver tökéletesen alkalmas az AutoCAD adatok beolvasására a betűtípusok, színsémák, modell terület és Color 7 támogatásával, letölthető frissítésekkel.
Enterprise Group

H-1138 Budapest, Váci út 117.-119 • Tel.: +36(1)471-2400 • Fax: +36(1)471-2402
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube Socials