Solid Edge szinkrontechnológia

Tervezzen jobban a Solid Edge ST szinkrontechnológiával

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Solid Edge ST7 újdonságok
Solid Edge prospektusok
Közösség
Termékek, megoldások
EPLM > solidedge > Solidedgest
 

 Mi a Solid Edge ST?

 
Solid Edge áttekintésA Solid Edge ST az ipar vezető gépészeti tervezőrendszere. A Velocity Series termékcsalád tagjaként a legösszetettebb 2D/3D CAD rendszer a piacon, amely a szinkronmodellezési technológiát alkalmazza a tervezés és tervmódosítás felgyorsítására, és az importált geometriák egyedülállóan egyszerű kezelésére. A rendszer lehetővé teszi a versenyképes és hatékony tervezést és a bevételek növelését. A Solid Edge segítségével az egyre komplexebbé váló termékek is egyszerűbben és hatékonyabban tervezhetők, a fejlett alkatrész- és szerelésmodellezésnek, a rajzkészítési lehetőségeknek, a mérnöki adatkezelésnek és a beépített végeselemes analízis megoldásoknak köszönhetően. A termékek és folyamatok komplexitása folyamatosan növekszik, ennek kezelése a legnagyobb kihívás a gyártó cégek számára. Világszerte vállalatok ezrei támaszkodnak a Solid Edge erőteljes funkcionalitására, hogy szembe tudjanak nézni az egyre komplexebb kihívásokkal.
 

 Solid Edge ST a szinkronmodellezési technológiával

 
Szinkronmodellezési technológiaA Siemens PLM Software szinkronmodellezési technológiája összekapcsolja a termékéletciklus résztvevőit anélkül, hogy bármilyen korlátot szabna számukra. A technológia kapcsolatot jelent korlátozások nélkül. Szabadság koordináció mellett. A szinkronmodellezési technológia így segíti az innovációt, és jelentős mértékben felgyorsítja a tervezést.
A Solid Edge ST-ben a szinkronmodellezés lehetővé teszi, hogy modell történet nélkül közvetlenül a testet módosítsuk, és méretezzük.
Nem szükséges többé 2D-s vázlatokra bontani a testet és abból valamilyen 3D-s művelettel testet létrehozni.
 

 Solid Edge 45 napos ingyenes kipróbálás

 
Solid Edge 45 napos ingyenes kipróbálásPróbálja ki 45 napig ingyen a díjnyertes Solid Edge rendszert, a korszakalkotó szinkronmodellezési technológiával, és tapasztalja meg első kézből, hogy az Önéhez hasonló vállalatok hogyan tudják felgyorsítani a tervezést, a revíziókezelést, és hatékonyabban felhasználni az importált 2D-s és 3D-s adatokat. Az ingyenes ajánlat részei az oktatóleckék, a termelékenységet elősegítő tippek és trükkök, valamint hozzáférés az exkluzív hírcsoporthoz, ahol a tervezők megoszthatják egymással tapasztalataikat. Kezdje el még ma használni a Solid Edge rendszert, és tervezzen jobban!
Enterprise Group

H-1138 Budapest, Váci út 117.-119 • Tel.: +36(1)471-2400 • Fax: +36(1)471-2402
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube Socials