EPLM webáruház > trial > se2ddrafting

Solid Edge 2D Drafting ingyenes letöltése

Igazából teljesen mindegy, hogy 2D-s szoftvert használ az Ön cége, vagy csak egyedi tervezési feladatokra használja azt, Solid Edge 2D Drafting bevezetése azonnal előnyökhöz juttatja többek között a elrendezési vázlatok, célérték keresés, folyamatábrák készítésének területén. A Solid Edge 2D Drafting egy 2D-s parametrikus asszociatív tervező szoftver, amely a következő szabványokat támogatja; ISO, ANSI, BSI, DIN, JIS és UNI. 

Solid Edge 2D Drafting megkönnyíti az áttérést a 2D AutoCAD szoftverről. Egy fordítási varázslót alkalmaz az adatok importálásához, amely betűtípus és szín megfeleltetést, valamint XREF csatolások, papírtér/modelltér kezelését biztosítja. Használja a beépített Parancs keresőt, amely megtalálhatja az Autocad parancsok Solid Edge megfelelőjét.

Solid Edge 2D Drafting használatához Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerre van szükség. A szoftver mos már az ingyenes Solid Edge Nézegetőt is tartalmazza.

Kinek ajánljuk?

Akiknek nincs szükségük egyelőre 3D-re, de legálisan szeretnének növelt funkcionalitású, 2D-s rajzolásra alkalmas szoftvert ingyen alkalmazni napi munkájuk során, 3D-re való áttérés esetén régi terveiket könnyen felhasználni.

Az aktuális letöltés a Solid Edge ST8 szoftveren alapszik.

Ahhoz, hogy a szoftvert le tudja tölteni töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot.

Cég:*
Név:*
Cím:*
Beosztás:*
Telefonszám:*
E-mail:*
Enterprise Group

H-1138 Budapest, Váci út 117.-119 • Tel.: +36(1)471-2400 • Fax: +36(1)471-2402
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat