ingyen webstatisztika
Solid Edge

A Vero Software megvásárolta a Sescoi International-t

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

​A Vero Software, a CAD/CAM/CAE megoldások egyik vezető szállítója örömmel jelenti be a Sescoi International felvásárlását. A Sescoi International az általa fejlesztett WorkNC termékcsaláddal a CNC forgácsolás egyik iparági specialistája, a 2D-től az 5-tengelyes megmunkálásokig.

A Sescoi International felvásárlása határozottan megerősíti a Vero pozícióját a világ legnagyobb és első számú CAM specialistájaként. A felvásárlás jó alapot nyújt a még hatékonyabb termékek fejlesztéséhez a teljes termékskálában, köszönhetően a jelentősen megnövekedett fejlesztési csapatnak és értékesítési csatornának, valamint az általuk felhalmozott tapasztalatnak, műszaki tudásnak.

Richard Smith a Vero Software vezérigazgatója így nyilatkozott a felvásárlásról: „A megnövekedett csoportban, az egymást kiegészítő termékek kielégítik a világszerte felmerülő igényt a hatékony és innovatív CAD/CAM/CAE technológiákra. A speciális megmunkálási technikákat szolgáló, piacvezető megoldások egyedülállóan széles skálájával, valamint a kibővült értékesítési lehetőségekkel, továbbra is kiváló szolgáltatást, illetve támogatást nyújtunk meglévő és új ügyfeleinknek, továbbá növelhetjük részesedésünket a globális piacon. Tisztában vagyunk a termék ismertség (branding), és a felhasználói hűség jelentőségével. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy továbbra is befektetünk a WorkNC termékcsaládba és üdvözöljük a Sescoi partnereit, viszonteladóit a Vero hálózatában. Együtt fogunk előrelépni mindazon tapasztalattal, tudással és erőforrásokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy felhasználóink számára még nagyobb hatékonyságot tudjunk biztosítani.”

Bruni Marko, a Sescoi csoport alapítója megjegyezte: „Kimondottan örülünk a Vero csoporthoz történő csatlakozásnak. Mióta 1987-ben megalapítottuk a céget, a Sescoi a világ egyik kulcsfontosságú CAD/CAM fejlesztőjévé vált a WorkNC megoldással. Mindamellett, a Vero globális értékesítési csatornájával, plusz fejlesztési erőforrásaival és a kipróbált technológia megosztási koncepciójával, meggyőződésem szerint a termék még gyorsabban fog fejlődni és továbbra is innovatív megoldásokat nyújt, amik fokozzák a termelékenységet, támogatják a versenyképességet, csökkentik a költségeket és javítják a minőséget.”

A Sescoi Internationalról:

A Sescoi fejleszti és forgalmazza a piacvezető WorkNC CAD/CAM szoftvert a CNC forgácsoláshoz, a 2D-től az 5-tengelyes megmunkálásokig, valamint a WorkXPlore 3D nézegetőt. A cég további termékei többek között a WorkNC Dental & Medical, vagy a WorkPLAN Solutions, ERP és munkakezelő megoldás egyedi gyártók számára.

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube