ingyen webstatisztika
Solid Edge

A Vero Software licenszeli a Siemens PLM...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

​A Vero Software licenszeli a Siemens PLM D-Cubed 3D DCM megoldását a VISI modellező rendszerbe történő integrációhoz
Plano, Texas, 2012. november 27. – A Vero Software (Vero UK Ltd.), számos iparágban vezető CAD/CAM szoftverfejlesztő, licenszelte a Siemens D-Cubed szoftvermegoldását a VISI termékvonalba történő integráció érdekében. A Vero Software azért választotta a Siemens PLM Software D-Cubed 3D-s kényszer megoldóját (3D DCM – Dimensional Constraint Manager), hogy felhasználóinak biztosítsa a geometriai és méret kényszer megoldó funkciókat.

„A Vero Software régóta adoptálja a Siemens PLM komponenseit, beleértve a D-Cubed és Parasolid megoldásokat,” mondta Richard Smith, a Vero Software vezérigazgatója. „Felismertük az értéket a már bizonyított megoldások licenszelésében, amelyek folyamatos fejlesztés és optimalizálás alatt állnak egy megbízható fejlesztő által. A PLM komponensek integrálásával olyan erőforrásaink szabadulnak fel, amelyekkel arra tudunk fókuszálni, amiben a legjobbak vagyunk. Az eredmény egy olyan termékkészlet, amely kivételes minőséget és funkcionalitást biztosít, segítve a felhasználóinkat a termelékenység növelésében és a költségek csökkentésében.”

A Vero Software a 3D DCM-et integrálta a VISI Modelling-be, amely a legújabb, VISI v20 verzióban már elérhető a felhasználók számára. A D-Cubed komponens szoftver lehetővé teszi a VISI felhasználók számára a szerelési kényszerek (koncentrikus, párhuzamos, egybevágó, távolság, stb.) alkalmazását a test geometriákon, valamint támogatja a szerszámok kinematikájának valós mozgás szimulációját. Emellett ellenőrizhetővé vállnak az ütközések és érvényesíthetők az előzetes tervek – különösen fontos az oldalcsúszkás- és az emelő mechanizmusok esetében.

„A Planit Holding akvizícióját követő időszakban a Vero Software a Siemens PLM komponensek egyik legnagyobb alkalmazójává vált,” mondta Paul Sicking, a Siemens PLM Software Technológiai részlegének alelnöke. „A CAM fejlesztők azzal támogatják a végfelhasználóik CAD igényeit, hogy a fő CAD fejlesztők rendszereit integrálják, és a belső CAD-es tulajdonságok fejlesztésével ez szoros integrációt jelent a CAM funkcionalitásokkal. A Vero Software a legújabb példa arra, hogy a D-Cubed komponenseket egyre több CAM fejlesztő alkalmazza a belső CAD-es képességek növelésére.”

A PLM Komponensek közé tartozik a Parasolid®szoftver, és a D-Cubed szoftvercsalád, amely egy széles körben alkalmazott technológia, a 3D-s alkatrészek és szerelések modellezésére, módosítására és együttműködésére, 2D/3D parametrikus vázlatkészítési, mozgásszimulációs, ütközés felismerési, távolságmérési és vizualizációs funkcionalitással. Azok az alkalmazások, amelyek tartalmazzák a fenti funkcionalitásokat olyan széleskörű rendszereket fednek le, mint a gépészeti CAD, CAM, CAE, szerszámtervezés, lemezalkatrész tervezés, AEC, GIS, gyár- és hajótervezés, CMM, fordított mérnöki folyamatok (Reverse Engineering) és értékesítési konfigurációk létrehozása. További információért látogasson el a www.siemens.com/plm/open weboldalra.

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube