ingyen webstatisztika
Solid Edge

​Ipari szoftverekkel ismerkedhettek a diákok

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Technikus tanulók és ipari felhasználók számára szervezett szakmai napot a Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft. A rendezvényen komplex mérnöki megoldásokkal és különféle szoftverekkel ismerkedtek a résztvevők.

Az Erdész utcai központban az Enterprise Communications Magyarország Kft. mutatkozott be. A cég képviseletében Melkovics Péter beszélt a vállalat PLM üzletágáról, mely komplex mérnöki megoldásokkal és informatikai szolgáltatásokkal foglalkozik. Később ismertette a Solid Edge nevű gépészeti tervezőszoftvert. A programcsomag szinkronmodellezési technológiájával lehetőség van két- és háromdimenziós alkatrésztervezésre és importált geometriák egyszerű kezelésére is. A szakmai előadás elsősorban a diákok érdeklődését kívánta felkelteni. A délelőtt folyamán további szoftverekről is szó esett, mint például az Edgecam rendszerről, amely forgácsolásra – marásra, esztergálásra – nyújt hatékony megoldást. A CAM rendszerről Kiss Tibor ügyféltámogató mérnök tartott előadást, ahol az új verzióban, az Edgecam 2013 R1-ben mutatta be a szoftvert a közönségnek. Ezt követően a végeselemes analízisek világába nyújtott betekintést Dr. Néder Zoltán értékesítő és ügyféltámogató mérnök, aki a Solid Edge Simulation és a Femap rendszereken keresztül mutatta be a végeselemes megoldásokat, illetve hőtani analíziseket, és hívta fel a figyelmet ezek fontosságára.

Nagykanizsai Solid Edge előadás - Melkovics Péter

A fenti előadások nem csak a Nagykanizsai és környéki hallgatóság számára hangzottak el. November 27-én az Enterprise Group kollégái ellátogattak a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégiumba is, amely hűen tükrözi, hogy az Enterprise Group számára rendkívül fontos a jövő és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a diákok megismerkedhessenek az iparban alkalmazott, modern megoldásokkal még az oktatás keretein belül.

A kanizsai előadásokról készült összefoglaló videó megketintéséhez kattintson az alábbi linkre:

http://kanizsatv.hu/hirek/8052/ipari-szoftverekkel-ismerkedtek/

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube