ingyen webstatisztika
Solid Edge

Edgecam tanfolyam az európai viszonteladók...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Edgecam_viszontelado_training

A Vero Software első ízben tartott oktatást a piacvezető CAD független CAM rendszer, az Edgecam európai és indiai, összesen 36 viszonteladója számára, amely nagy valószínűséggel éves hagyománnyá fog válni.

Az egyhetes részletes képzés a legújabb Edgecam verzió speciális fejlesztéseinek bemutatására irányult. „Azt tervezzük, hogy a jövőben évente fogunk tartani ilyen jellegű tréninget,” mondta a Vero Software Edgecam termékért felelős igazgatója, Raf Lobato. Hasonló eseményt terveznek az ázsiai és egyesült államokbeli viszonteladók számára is 2013-ban.

„Az Edgecam fejlesztése rendkívül gyors ütemben történik. Minden egyes új verzió tartalmaz teljesen új, vagy jelentős fejlesztésen átesett funkciókat és minden viszonteladónk arra törekszik, hogy az új funkciókat hitelesen és maximális szakértelemmel tudja képviselni a saját területén, ezért a tréninggel az is a célunk, hogy partnereinket biztosítsuk a támogatásunkról.”
A tanfolyam egyes szekcióin belül az Edgecam fejlesztői és terméktámogatói az Edgecam 2013 R1 verzióban bevezetésre kerülő új Huzalos szikraforgácsoló modul funkcionalitásait mutatták be, a Part Modeller (testmodellező), a Szimultán 5-tengelyes megmunkálás, a Stratégia Kezelő, a testreszabás és a Posztprocesszor készítés funkciói, újdonságai mellett.

A Readingben tartott képzésen résztvevő viszonteladók lelkesen gyűjtötték az információkat, és örömmel fogadták az éves ismétlés lehetőségét.

„A tréningen több apróbb, finomabb beállítási lehetőséget ismertettek, valamint bemutatták a 2013 R1-es verzió új testreszabási lehetőségeit, fejlesztéseit, mint például a különböző makrókat és a felhasználói felület testreszabását. Számomra nagyon hasznos volt a képzés, mivel azon túl, hogy információkkal gazdagodtam az Edgecam 2013 R1 verziója kapcsán, számos új ismeretséget is köthettem a Vero Software szakembereivel és más országok viszonteladóinak képviselőivel,” mondta Kiss Tibor ügyféltámogató mérnök, aki az Enterprise Group képviseletében vett részt a tanfolyamon.

„A fejlesztők, a terméktámogatók és a viszonteladók Edgecam-es ismereteit, jártasságát összeadva több száz évnyi tapasztalat halmozódott fel, és ebből a szempontból rendkívül hasznos volt ez a hét, ahol ez a hatalmas mennyiségű ismeret és tapasztalat egymással történő megosztására nyílt lehetőség,” nyilatkozta Raf Lobato.

„Bízom abban, hogy az éves ismétlés megvalósul, és jövőre is lesz lehetőségem részt venni a tréningen, amely segíti az új verzió fejlesztéseinek gyorsabb megismerését és a kapcsolatok erősítését a külföldi kollégákkal,” osztotta meg a hagyományteremtéssel kapcsolatos gondolatait Kiss Tibor.

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube