ingyen webstatisztika
Solid Edge

Turbozd fel a 2014-es év Szabadtéri játékát...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Turbozd fel a 2014-es év Szabadtéri játékát – A Razor Crazy Cart-ot

A Siemens PLM, mint a Solid Edge® tulajdonosa szponzorálja a Crazy Cart tervezési versenyt a Luxionnal - a KeyShot® fejlesztőjével együtt -, amihez csatlakozott a Razor USA is. Látni szeretnénk a tervezés iránti szenvedélyed! Használd a tudásod, tapasztalatod és kriativitásod a valaha volt legmenőbb Crazy Cart elkészítéséhez!Turbozd fel a Crazy Cart-ot, amihez használd az eredeti CAD modellt és készíts menő renderelt képeket és lenyűgöző animációkat a Solid Edge és a KeyShot segítségével. A Solid Edge ST7 Classic és Premium csomagja alapból tartalmazza a KeyShot renderelő megoldást, így egyszerűen tudsz készíteni nagyszerű képeket az általad Solid Edge-ben készített tervekről. A szoftverek kombinált használata a leggyorsabb és legkönnyebb módja a nagyszerű tervek létrehozásának.
 
Kezdő lépések
 
1. Kezdj a Razor Crazy Cart fájl letöltésével, ami a KeyShot felhasználónál található a GrabCAD-en. Győződj meg arról, hogy ott található hivatalos logókat, matricákat használod.
2. Töltsd le a Solid Edge ST7 45 napos kipróbálási verzióját a siemens.com/plm/try-solid-edge oldalról vagy keresd az Enterprise PLM-et (+36-1-471-2380/2). A kipróbálási verzió tartalmazza az interaktív oktatókat, videókat, valamint közvetlen hozzáférést biztosít a Solid Edge felhasználói fórumához.
3. Ajánlott megnézni Matt Lombard blogbejegyzését a KeyShot és a Solid Edge együttműködéséről. Az Enterprise PLM webinárján elhangzottak is hozzájárulhatnak a Solid Edge és a KeyShot ismeretek bővítéséhez.
4. Ha Solid Edge felhasználó vagy, de nincs KeyShot-od, akkor letöltheted innen a kipróbálási verziót, ha nem ismered a szoftver lehetőségeit, akkor ezen az oldalon egyszerűen és gyorsan elsajátíthatod a kezelését.
5. Látogasd meg a Razor Crazy Cart Facebook oldalát további ötletekért!
 
Mutasd be a gondolatvilágot, az inspirációt és azt a tervezési folyamatot, ami megjelenik a munkádban. Mutasd be a tervezés előtti kiinduló és a tervezés utáni kész állapotot, mindent, ami érdekes lehet.
 
Díjak
 
I. helyezett
Microsoft Surface Pro 3 256 GB Intel i7 ($1549) + 3 hónapos Solid Edge Premium bérlés ($1050) + KeyShot Pro ($1995) + Razor Crazy Cart ($399)
 
II. helyezett
Microsoft Surface Pro 3 128 GB Intel i5 ($999) + 2 hónapos Solid Edge Premium bérlés ($700) + KeyShot ($995) + Razor Crazy Cart ($399)
 
III. helyezett
Microsoft Surface Pro 3 64 GB ($799) + 1 hónapos Solid Edge Premium bérlés ($350) + KeyShot ($995) + Razor Crazy Cart ($399)
 
IV. helyezett
1 hónapos Solid Edge Premium bérlés ($350) + Solid Edge oldaltáska + KeyShot póló
 
V. – X. helyezettek
Solid Edge oldaltáska + KeyShot póló
 
Nevezési határidő: 2014. november 21.
Forrás, nevezési feltételek és leírások itt találhatóak eredeti nyelven: http://grabcad.com/challenges/the-get-crazy-razor-crazy-cart-design-challenge

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube