ingyen webstatisztika
Solid Edge

Vero a vezető CAM gyártó – a CIMdata jelentése...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Vero a vezető CAM gyártó – a CIMdata jelentése alapján

A CIMdata vezető amerikai elemző cég NC szoftverekkel kapcsolatos 2014-es piaci elemzése szerint a Vero megerősítette pozícióját a világ első számú CAM szoftvereként. A jelentés részletezi, hogy a Vero több, mint kétszer annyi  telepített szoftver licenccel rendelkezik, mint bármely más szoftvergyártó, amely több mint 20%-os piaci részesedést jelent.

 

CIMData
1. ábra: Az NC szolgáltatók piaci részesedése a telepített ipari munkaállomások alapján (forrás: CIMdata)

Emellett a  CIMdata megállapította, hogy a Vero újra képes volt növelni piaci részesedését a közvetlen bevétel tekintetében. A cég közvetlen szállítói bevételekből származó részesedése több mint 110 millió dollárral nőtt, ami meghaladja a piaci részesedés 10%-át, további növekedést jósolva 2014-re.

CIMData
 2.ábra: A legnagyobb NC szolgáltatók piaci részesedése a közvetlen bevétel alapján (forrás: CIMdata)

A 49,3%-os növekedési ráta alapján a jelentés azt is megerősítette, hogy a Vero Software a leggyorsabban növekvő cég az NC Piaci jelentésben megnevezett 25 top vállalat rangsorában.


3. ábra: A vállalatok legnagyobb százalékos árbevétel-növekedése 2012-től 2013-ig (forrás: CIMdata)


A Vero Software-ről
Az angliai székhelyű Vero Software a tervezési és gyártási folyamatok hatékonyságát radikálisan növelő CAD/CAM/CAE szoftvereket fejleszt, rendkívüli értéket nyújtva ügyfeleinek a hatékonyságnövelésen keresztül, jelentősen lecsökkentve a piacra kerülési időt. . A cég világszerte jól ismert márkái közé tartozik az Alphacam, Cabinet Vision, Edgecam, Machining STRATEGIST, PEPS, Radan, SMIRT, SURFCAM, WorkNC és a VISI.
A Vero saját közvetlen irodáin keresztül értékesíti és támogatja termékportfólióját az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, az USA-ban, Brazíliában, Indiában, Japánban, Dél-Koreában és Kínában, valamint átfogó világméretű viszonteladói hálózatot működtet több mint 45 országban, köztük Magyarországon is.

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube