ingyen webstatisztika
Solid Edge

A Hexagon AB bejelentette a Vero Software...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Hexagon-Logo-web.png

 

     A Hexagon AB bejelentette a Vero Software felvásárlását

 
 
 
A Hexagon AB (www.hexagon.com), aki tervezési, méréstechnikai és megjelenítési technológiai megoldások vezető beszállítója világszerte, megvásárolta a Vero Software vállalatot. A felvásárlási folyamat jelenleg előkészítési fázisban tart, és várhatóan 2014 augusztusában fejeződik be.
A Vero továbbra is önálló üzleti egységként fog működni a Hexagon Metrologyn (www.hexagonmetrology.com) belül. A Hexagon erőteljesen jelen van a gyártásban világelső méréstechnikai márkáival, és ugyanazon iparágaknak (autóipar, repülőgépgyártás, elektronika, gépészeti tervezés, energetika és orvostechnika) szállít megoldásokat, mint a Vero, akivel már jelenleg is számos közös ügyfelük van.
 
Az együttműködés kibővíti a Hexagon Metrology szoftverkínálatát, amely lehetőséget nyújt a jelenlegi rés megszüntetésére a mérőgépek és CAD/CAM rendszerek között, teljes mértékben felhasználhatóvá téve a minőségbiztosítási adatokat és kiterjesztve az újonnan kifejlesztett MMS (mérésütemező szoftver) rendszerek elérhetőségét CAM rendszerekbe történő integrálással.
 
A Hexagon elnök-vezérigazgatója, Ola Rollén elmondta: „Egyedülálló gyártási szoftvermegoldási csomagjával a Vero Software szakértelmével, tapasztalataival és erőforrásaival még magasabb szintű termelékenységet biztosít ügyfeleink számára. Kihasználva megoldásaink globális elterjedtségét, technológiáink egyesítése és együttműködése stratégiai előrelépést jelent, és kielégíti a növekvő igényt az adatok és folyamatok integrálására a teljes gyártási folyamatban.”
Richard Smith, a Vero Software vezérigazgatója szerint „Sok éves erőfeszítésünk piacvezetővé tette a Verot és termékeit azon iparágakban, melyekben megoldást nyújtanak. A Hexagonnak több mint 14 ezer dolgozója van több mint 40 országban, a nettó árbevétele mintegy 2400 millió Euro. Meggyőződésem, hogy a Hexagon mérete és egész világra kiterjedő szervezete biztosítja a stabilitásunkat, és támogatja a jövőbeli növekedésünket.”

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube