ingyen webstatisztika
Solid Edge

A Vero Software az Enterprise Group-ot választotta...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Az Enterprise Group 2014. január 1-jétől a Vero Software, a világ egyik vezető CAD/CAM szoftvereket gyártó vállalatának viszonteladó partnere. Ezzel egyidejűleg a magyar cég a termékekhez csatlakozó egyéb feladatokat – mint a termék lokalizáció, illetve a magyar nyelvű honlapok készítése – is átvállalta a korábbi magyarországi forgalmazótól.

A Vero Software olyan CAM szoftvereket fejleszt, amelyek az ipar speciális területein támogatják a megmunkálási folyamatokat olyan tudás alapú rendszerekkel, amelyek a bérforgácsolás, szerszámgyártás, lemezmegmunkálás, autó- és járműipar, olaj- és gázipar, repülőgépgyártás, valamint a fa- és kőipari megmunkálások területén nyújtanak megoldásokat a vállalatok számára.

Az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető rendszerintegrátora, az Enterprise Group 2012. szeptember 1-től végzi a Vero Software CAM megoldásainak (Edgecam, Radan, Alphacam) végfelhasználói értékesítését és ügyféltámogatását a graphIT Kft. viszonteladójaként. A 2013-as évben, amely az Enterprise PLM üzletágának első teljes üzleti éve volt, a Vero CAM értékesítése jelentős, közel 20%-os növekedést ért el a magyar piacon, és a teljes értékesítés több mint 90%-a az új forgalmazóhoz kötődik.

A fenti átrendeződés következtében, a Vero Software kezdeményezésére háromoldalú megállapodás született arról, hogy 2014. január 1-től az Enterprise Group válik a Vero Software magyarországi viszonteladójává, a graphIT Kft. pedig a jövőben az Enterprise Group viszonteladójaként szolgálja ki meglévő ügyfeleit.
Mivel már korábban is az Enterprise Group végezte mind a graphIT Kft., mind pedig az Enterprise Group Vero CAM ügyfeleinek támogatását, így a váltás nem jár nehézségekkel a meglévő ügyfelek számára, a támogatást továbbra is a megszokott csatornákon vehetik igénybe.
Az Enterprise Group Vero CAM kínálatában elérhető az Edgecam szoftver, amely több száz magyarországi ügyféllel, több mint 10 éve meghatározó CNC forgácsolás programozó megoldás a magyarországi fémipari cégek számára, a Radan, amely egyedülálló vezérlő független megoldás széleskörű automatizálási és testreszabási lehetőségekkel a lemeztechnológiai cégek számára, valamint az Alphacam, amely a faipari CNC forgácsolás számára nyújt testreszabott lehetőségeket. 
1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube