ingyen webstatisztika
Solid Edge

Új jelentéskészítés és „szerszámlengetés”...

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

Számos új funkció került bevezetésre az Alphacam fa- és kőipari CNC programozó szoftver legújabb verziójába.
Az Alphacam 2013 R1 használatából származó előnyök tartalmazzák a csökkentett programozási időt és anyagveszteséget, valamint a jobb felületminőséget, alkatrész minőséget és szerszám éltartamot.
Néhány az új funkciókból:
Szerszámpálya lengetés: szinusz függvény vagy cikk-cakk szerszámtengely irányú le- és felmozgatás alkalmazható bármely kontúrmaró szerszámpályára, ami az alkalmazott szerszám élhosszának hatékonyabb kihasználását eredményezi. Ez javítja a felületminőséget és növeli a szerszám éltartamot. A lengetés löketszáma és magassága egyszerűen beállítható, módosítható és menthető el megmunkálási stílusként a jövőbeni egyszerű felhasználás érdekében.
Automatikus tartóhíd kezelés: A tartóhidak automatikusan hozzáadhatóak bármely kontúrmaró szerszámpályához, biztosítva, hogy a darabok kapcsolata megmaradjon a kiinduló táblával a megmunkálás során. Ez kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a kisméretű alkatrészek elmozduljanak a tábla kivágása során, ezzel csökkenti az anyagveszteséget és javítja az alkatrészek minőségét. Az alkalmazott tartóhidak egyszerűen szerkeszthetőek, és a megmunkálási stílus részeként tárolhatóak.
Táblakiosztási zónák: Ez a funkció szintén hozzájárul a megmunkálási anyagveszteség csökkentéséhez és az alkatrészek minőségének javításához. A kisméretű alkatrészek felismertethetőek és a tábla megadott területeire oszthatóak ki. Ez azt eredményezi, hogy a kis alkatrészek kötelezően a vákuumasztal közepére oszthatóak ki, ahol legnagyobb a szívóerő, így lecsökken az elmozdulás esélye a megmunkálás során.
Kombinált zsebnagyolás és simítás: A zsebterületek nagyoló és kontúrsimító megmunkálása most kombinálható egyetlen megmunkálási műveletben, ami javítja az alkatrész minőségét és csökkenti a programozási időt.
Jelentések: A felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálható jelentések és kísérőcímkék készítésének lehetősége javítja mind az alkatrész, mind a program nyomon követhetőségét. Az Alphacam 2013R1 testreszabott dokumentációt vezet be a táblakiosztási munkajelentéshez, beállítási listákhoz, szerszámlistákhoz és alkatrész címkékhez.
„A jelentéseket a felhasználók testre szabhatják saját igényeikhez, belefoglalva saját lógójukat. Az új funkció vonalkód címkék készítéséhez is használható” mondta Nick Spuret, az Alphacam ügyvezető igazgatója.
„Ezen fejlesztések biztosítják, hogy az Alphacam nem csupán lépést tart a változásokkal, amivel a gyártó cégek világszerte szembesülnek, de maximális megtérülést is biztosít a felhasználók beruházásaihoz.”
 
*********************************************************************************
A Vero-ról: A Vero Software szoftvereket fejleszt és forgalmaz a tervezési és megmunkálási folyamat támogatására olyan ipari szektorok számára, mint az autóipar, repülőgép gyártás, elektronika, orvostechnika, oktatás, kő és faipar. A társaságnak saját kirendeltségei vannak az Egyesült királyságban, Olaszországban, Franciaországban, Japánban, Kanadában, Hollandiában és Kínában, termékeit több, mint 40 országban forgalmazza leányvállalatain és viszonteladói hálózatán keresztül. Több mint 120.000 telepített licence van világszerte.
 
Kiadta Vero UK Limited
Fordította Enterprise Communication
www.eplm.hu

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube