ingyen webstatisztika
Solid Edge

Új Edgecam posztprocesszorok a Haas szerszámgépeihez

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

​Az Edgecam új posztprocesszorokat nyújt a Haas VF sorozat 3-tengelyes szerszámgépeihez

Az Edgecam új, 33 posztprocesszort tartalmazó gyűjteményt nyújt a Haas VF sorozat 3-tengelyes marógépeinek támogatásához. A fejlesztők további posztprocesszorok készítésén is dolgoznak a 4- és az 5-tengelyes VF sorozatú megmunkáló központok és Haas esztergák támogatásához.
 
Jellemzően a posztprocesszorok a legfontosabb vevő specifikus igényekre épülnek, és nem feltétlenül támogatnak minden gépi funkciót. Az Edgecam új posztjai a Haas-al konzultálva készültek, azzal a céllal, hogy minden, a szerszámgépen elérhető funkciót támogassanak. Az Edgecam minden egyes posztprocesszorhoz biztosítja a szerszámgépek modelljét is a szimulációhoz, hogy segítsen a programozóknak megjeleníteni a szerszámgép mozgásait és megelőzni az ütközéseket.
 
A posztprocesszorok kiválasztása az Edgecam-ben egy menü legördülő listájából történik, majd a CNC kód generálása a szerszámgép számára egyetlen gombnyomással végrehajtható.
Mivel a posztprocesszor kritikus jelentőségű lánszem az NC kód szerszámgépre való küldése során, a szerszámgép egyszererűen nem fog megfelelően működni, ha a posztprocesszor nem megfelelő. Előfordulhat, hogy a CNC program nem futtathatóa szerszámgépen, vagy megáll a futtatás közben. A legrosszab esetben akár ütközés is történhet, ami az alkatrész vagy a szerszámgép megsérüléséhez is vezethet. Annak köszönhetően, hogy a posztprocesszorok fejlesztése a Haas–al együttműködve történt, az Edgecam jelentősen csökkenti a fenti problémák előfordulásának esélyét.

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube