ingyen webstatisztika
Solid Edge

Országos Solid Edge Tervezői Verseny 2013

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség

A Solid Edge az egyik legelterjedtebb és leginnovatívabb hibrid (2D/3D) CAD rendszer Magyarországon, így fontosnak tartjuk, hogy a diákok a tanulmányaik korai szakaszában megismerkedjenek vele. Ez történhet fakultációban vagy a hivatalos órarendbe illesztve, amelyhez az Enterprise Group PLM Üzletága, valamint a Siemens PLM Software megad minden támogatást, hiszen a szoftverfejlesztő ingyenes verziókat biztosít a középiskoláknak beleértve, a hallgatókat és az oktatókat is. A felsőoktatásban tanulók is ingyenesen juthatnak a szoftverekhez, míg az egyetemek, főiskolák megállapodást kötve a szoftverfejlesztővel használhatják térítésmentesen a Solid Edge aktuális verzióit, darabszám korlátozás nélkül.

Az Enterprise Group PLM Üzletág oktatási stratégiájának fontos részét képezi a hallgatók támogatása és versenyeztetése határon belül és határon túl. Ennek megfelelően hagyományteremtő céllal hoztuk létre a Solid Edge Országos Versenyt, amire a középiskolákban tanuló diákok jelentkezhetnek egy előselejtezőn keresztül. Az idei döntőre 15 hallgatót és felkészítő tanáraikat terveztünk meghívni, de annyira magas színvonalú pályamunkák érkeztek be, hogy az utolsó pillanatban kibővítettük a létszámot 21-re úgy, hogy jóval több, mint 30 pályázat érkezett be.

 

A versenyt, 2013. április 12-én, az NCT Akadémia támogatásával bonyolítjuk le az NCT oktatási központjában. A versenyzők a 3 órás feladat kidolgozás mellett, bepillantást nyerhetnek az NCT Kft-nél zajló magas színvonalú magyar szerszámgép gyártás folyamataiba a gyárlátogatás keretén belül.
 
A beérkezett pályamunkákat az alábbi helyen lehet megtekinteni:
1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube