ingyen webstatisztika
Solid Edge

Walter Wade az új Edgecam értékesítési menedzser

Ügyféltámogatás
Solid Edge Ügyféltámogatás
Lépjen velünk kapcsolatba
Közösség
​Gloucestershire, Egyesült Királyság, 2013. február 13. – A Vero Software tovább erősítette az Edgecam termék csapatát egy nemzetközi értékesítési igazgató kinevezésével.
 
WalterWade.jpgWalter Wade csatlakozása a márkához a további növekedési tervek szerves eleme. Az új értékesítési igazgató szorosan együtt fog működni az üzletfejlesztési csoporttal, annak érdekében, hogy új utakat nyissanak meg az Edgecam előtt a piacon.
 
Walter a Vero Groupban tevékenykedett korábban is, más szerepkörből lépett át az Edgecam csapathoz, magával hozva a 20 év alatt megszerzett CAD/CAM technikai és kereskedelmi tapasztalatát. Közel 10 évig vezette az értékesítést az Egyesült Királyságban, mielőtt a nemzetközi csapathoz csatlakozott.
Wade úr elmondta, hogy a megnövekedett termékfókusz és a növekedési lehetőségek voltak a fő szempontok, amiért úgy döntött, hogy csatlakozik az Edgecam csapathoz. A szoftver gyártócégek számára nyújtott előnyei iránti elkötelezettség mindenki számára egyértelmű a csapatban.
 
Továbbra is fejleszteni fogja a meglévő viszonteladói hálózatot, szorosan együttműködve az Edgecam termékért felelős igazgatóval, Raf Lobatoval, aki szerint ez a kinevezés hűen tükrözi az Edgecam jelentőségét a szektorban és elkötelezettségét a nemzetközi üzlet fejlesztési terve mellett.

 

 

 

1 - 1 Következő
Enterprise Group

H-1143 Budapest, Gizella út 51-57 • Tel.: +36 1 471 2380/2 • Fax: +36 1 471 2674
E-mail: plm@enterprisegroup.hu www.enterprisegroup.hu

Kapcsolat | Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat
Facebook Twitter YouTube